U19: Inför bortamatch mot Brage.

Share

U19: Inför bortamatch mot Brage.

BP reser till Borlänge för match mot IK Brage i ligacupens andra omgång. Brage har en vinst och en förlust på sina två inledande matcher emedan BP kommer stärkta av en hemmaseg ...

BP reser till Borlänge för match mot IK Brage i ligacupens andra omgång. Brage har en vinst och en förlust på sina två inledande matcher emedan BP kommer stärkta av en hemmaseger Haninge i premiären.

Erik Engberg om utsikterna inför lördagens match.

”Vi ser fram emot match efter en bra träningsvecka där många intressanta spelare visat framfötterna. Härligt med paketet resa och match , alltid bra kul och utvecklande för gruppen att vara på vägarna och lösa situationer i ovan miljö. Som vi konstaterade efter matchen mot Haninge är vi mycket nöjda med den första halvleken det tar vi med oss, det är så vi jobbar.”

Är fotbolls-Sverige rätt ute med ligacupen och dess upplägg med skarpa matcher och förlängning av säsongen?

”Både och, svårt att inte gilla att tävla. Så länge alla från spelare till ledare får vila kropp och knopp efter avslutade serier och maxprestationer under hösten är all fotboll bra. Vi njuter och tar alla chanser att få utveckla oss och siktar på slutspelet i vår.