U trupp: inför P19 hemma mot Gefle.

U trupp: inför P19 hemma mot Gefle.

Share

U trupp: inför P19 hemma mot Gefle.

I hemmapremiären för P19 står Gefle för motståndet. BP kommer från ett kryss senast borta mot Sundsvall emedans Gefle åkte på en stjärnsmäll i sin premiär 1-5 mot Täby. Två motive ...

I hemmapremiären för P19 står Gefle för motståndet. BP kommer från ett kryss senast borta mot Sundsvall emedans Gefle åkte på en stjärnsmäll i sin premiär 1-5 mot Täby. Två motiverade lag således i den förväntade solen på Grimsta IP.

Erik Rydén om matchen mot Sundsvall.

Vi äntrar bussen 06:30 och laget agerar på den förutsättningen på allra bästa sätt. Att resa är att växa tillsammans. Prestationen i matchen är stegrade där vi är riktigt bra de sista 25 minuterna och har goda chanser att avgöra. 1-1 är ett resultat vi är ödmjukt nöjda med ändå.

Om Gefle på lördag. 

Roligt att få spela hemma på Grimsta , vi hoppas självklart på bra uppslutning publikt. Den amatörmässiga kalkylen för att ta sig vidare till slutspelsserien ligger på sju segrar med förra året som facit. Vi siktar på den första av sju eller fler imorgon.

Träningsveckan i övrigt.

U21 hade match i veckan vilket innebär lite mer belastning på vissa spelare , det verkar inte bekomma ynglingarna som gillar speltid. Annars en bra träningsvecka med en näst intill komplett trupp.

Nu kör vi!