HerrU-truppen inför helgen

HerrU-truppen inför helgen

Share

HerrU-truppen inför helgen

U truppen har fullt upp i helgen , P17 spelar ligacupslutspel i Göteborg och P19 åker till Norrköping för ett genrep mot deras dito inför säsongsstart 2019. Erik Engberg tränar ...

U truppen har fullt upp i helgen , P17 spelar ligacupslutspel i Göteborg och P19 åker till Norrköping för ett genrep mot deras dito inför säsongsstart 2019.

Erik Engberg tränare P19 om helgens träningsmatch.

-Kul med match , kul att möta ett motstånd vi inte så ofta stöter på. Norrköping är en storklubb med bra verksamhet så vi räknar med ett tufft motstånd. Norrköping kommer vi dessutom möta i seriespelet med P19 så det blir en övningsresa och en möjlighet att njuta av äventyret på vägarna.

Matchen är en bra uppladdning inför nästa veckas seriepremiär och ger oss möjlighet att titta på bitar med laget vi är nöjda med och bitar vi kan förbättra.

Vi är redo för en trevlig dag på resande fot.

Roger Palmgren chefstränare akademin om finalspelet i ligacupen P17.

Ett bra gruppspel har lett till helgens finalspel. Hur summerar du gruppspelet?

-Vi har ju egentligen inte prioriterat denna turnering alls utan mera sett den som möjlighet till väldigt bra träningsmatcher. Vi har tränat mycket och med väldigt tung belastning, mer än tidigare. Det gör vi för att fokus är att förbereda våra unga spelare för framtiden.

Men matcherna och resultaten i en mycket tuff grupp med AIK, Norrköping, Degerfors, Örebro och Jönköping har ju varit fantastiska vilket vi självklart är nöjda med.

Hur ser du på möjligheterna att gå hela vägen och vinna Ligacupen?

-Vi har tyvärr fått skador på två forwards som har burit oss framåt med ett konstant målgörande. Men då är det bara dags för de andra att kliva fram, de e sen gammalt.

Vi förlorade finalen förra året så vi är väldigt revanschsugna och går för totalsegern.