Stora Coop är tillbaka som officiell partner till BP

Stora Coop är tillbaka som officiell partner till BP

Share

Stora Coop är tillbaka som officiell partner till BP

På bilden från vänster: Fredrick Löf (Coop Bromma), Jan Åkerlund (BP) och Nedžib Mustajbegović (Coop Vinsta). Coop är den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går ha ...

På bilden från vänster: Fredrick Löf (Coop Bromma), Jan Åkerlund (BP) och Nedžib Mustajbegović (Coop Vinsta).

Coop är den goda kraften där mat, hållbarhet och hälsa går hand i hand. I Vinsta och Bromma får ni hjälp med hållbara och prisvärda varor. När du kliver in i någon av butikerna upplevs direkt matglädje och inspiration. 

BP och Coop kommer fortsätta arbeta tydligt med hållbarhetsfrågor med fokus på hälsa, integration och jämställdhet. Coop tar en plats på BP:s matchshorts från säsongen 2022 och kommer vara en stor tillgång i det fortsatta arbetet inom social hållbarhet framåt för våra barn och ungdomar i föreningen. 

– Eftersom vi delar samma värderingar inom jämställdhet och integration så tycker vi att BP är den perfekta partnern att tillsammans bygga jämställdhet och integrationsarbetet starkare. Därmed bidrar vi till en positiv samhällsutveckling i Västerort, säger Nedžib Mustajbegović & Fredrick Löf som är stormarknadschefer på Vinsta respektive Bromma.

– De är otroligt kul att Coop är tillbaka hos BP familjen, vi har en samsyn i vad vi vill åstadkomma och det ser jag fram emot att få arbete med, säger Jan Åkerlund, Partneransvarig BP.