Staffan Jacobsson förlänger med BP
Foto: Erik Bjernulf

Staffan Jacobsson förlänger med BP

Share

Staffan Jacobsson förlänger med BP

Staffan Jacobsson fortsätter arbetet som Sportchef Dam i minst två år till. Ett nytt kontrakt är signerat och Jacobsson kan fortsätta på den inslagna vägen med utveckling av damlag ...

Staffan Jacobsson fortsätter arbetet som Sportchef Dam i minst två år till. Ett nytt kontrakt är signerat och Jacobsson kan fortsätta på den inslagna vägen med utveckling av damlaget och akademiverksamheten på flicksidan.
– Det känns givetvis bra att föreningen tror på mig och ger mig fortsatt förtroende. Vi har någonting riktigt bra på gång inom dam och flick. Med ett metodiskt och prestigelöst arbete har vi alla möjligheter att nå fina framgångar, säger Staffan Jacobsson.

Jacobsson hade en kort period som spelare i herrlaget i slutet av 90-talet, men det är som akademiledare Jacobsson kom tillbaka till BP och sedan 2014 har det varit arbete med damlaget som varit i fokus, i rollen som huvudtränare från början och nu som sportchef och assisterande tränare och Staffan är med på alla träningar damlaget har i veckorna.
– Ja, det har blivit några år i BP nu. Två som spelare i herrlaget, akademiledare i alla pojklag U12 till U19 samt F97-1 och damlaget. Jag trivs i BP och längs gröna linjen helt enkelt.

För klubbdirektör Henrik Nilsson är det ytterligare en pusselbit som faller på plats i organisationen inför framtiden.
– Att jobba långsiktigt med nyckelpersoner är en stor del av vår strategiplan som samlas under namnet BP 2.0, säger Henrik Nilsson
– Staffan har redan gjort ett stort arbete och vi ser fram emot ytterligare utveckling både på dam- och flicksidan.