Sök till BP Media 2018

Sök till BP Media 2018

Share

Sök till BP Media 2018

BP är en förening som spänner över hela fotbollspektrat med Knatteskolan som grund och seniorlagens elitsatsning som topp av ett gigantiskt isberg. Tillsammans kan vi berätta sagan ...

BP är en förening som spänner över hela fotbollspektrat med Knatteskolan som grund och seniorlagens elitsatsning som topp av ett gigantiskt isberg. Tillsammans kan vi berätta sagan om Europas Största Fotbollsförening. 250 lag i seriespel, 4000 ungdomar, 700 ideella ledare, ett stort samhällsansvar och ett levande Sportkontor. Var med på resan, du med.

För att nå ut med budskapet behöver BP bli bättre på att berätta om verksamheten. Idag gör vi mycket, men det är samtidigt många saker som inte hinns med, så många BP-berättelser vi inte får läsa, höra och se. Därför vill vi utöka redaktionen i BP Media med ytterligare personer.

Du som ansluter ska främst vara intresserad. BP är en plantskola för många fotbollsspelare och tränare, men vi kan även fungera som en medial talangfabrik. Det finns tusentals berättelser att berätta och du får möjligheten att utveckla din röst, ditt språk, dina färdigheter.

Vi söker egentligen det mesta. En person vars största intresse är att flyga med drönare, eller kanske du som har fingrar som dansar över tangentbordet och producerar text på text. Kanske är du självlärd designer eller ett proffs på att ställa frågor som ger svar i en podd? Vi vill träffa dig, ge dig chansen att växa.

Peter Appelquist är Kommunikationsansvarig i BP och därmed ansvarig för BP Media. Är du intresserad, hör av dig direkt genom att skicka ett e-post till peter.appelquist@brommapojkarna.se. Berätta kort om dig själv och vad du kan eller vad du vill lära dig. Arbetet med BP Media kommer att ske på ideell basis.

Kontaktperson
Peter Appelquist
peter.appelquist@brommapojkarna.se
@peterappelquist