Sök jobb via Slussen in

Sök jobb via Slussen in

Share

Sök jobb via Slussen in

IF Brommapojkarna vill använda sin plattform och vara en motor för integration och jämställdhet i Västerort, i det sammanhanget är ett jobb och en möjlighet till egen försörjning ä ...

IF Brommapojkarna vill använda sin plattform och vara en motor för integration och jämställdhet i Västerort, i det sammanhanget är ett jobb och en möjlighet till egen försörjning är en nyckel. I juli 2018 fattade Tillväxtverket beslut om att finansiera ett jobbprojekt hos BP, projekttiden löper fram till november 2020. För arbetssökande så kommer projektet framförallt att arbeta uppsökande mot två målgrupper, kvinnor med utländsk härkomst (oavsett ålder) och unga vuxna (19-29 år) i Västerort. I och med projektet öppnar vi upp ”Mötesplats Västerort” för att underlätta för företag att hitta rätt kompetens och ge människor en väg in i samhället.

Skicka in din ansökan här

Om tjänsterna

Genom sitt affärsnätverk samarbetar BP med ett stort antal företag som är i behov av personal. BP hjälper företagen i deras rekryteringsprocesser och nu söker vi personer ur våra målgrupper som vill arbeta inom något av följande områden:

Café och Restaurang. BP har egna lokaler för café-verksamhet där vi har möjlighet att driva café och en enklare restaurang. Vi söker personer som vi arbeta som kockar för en restaurangkedja som erbjuder möjligheter att arbeta hemifrån. Utbildning i hygien och matlagning sker på Grimsta IP men det är möjligt att utföra arbetet både hemma eller på arenan.

Vi söker även restaurangpersonal till McDonalds olika restauranger i Västerort. 

Snickare och byggnadsarbetare, fastighetsskötsel/utemiljö

BP samarbetar med ett byggbolag som är verksamma i Västerort, i företaget arbetar för närvarande tre personer men de vill bli fler och söker därför personer som kan arbeta som snickare/byggnadsarbetare. Det finns även möjligheter att arbeta på Grimsta IP med fastighetsskötsel och städ. I arbetsuppgifterna ingår: Målning, nedmontering av befintlig inredning, installation av ny utrustning.  Iordningställande och städning av lokaler/utrymmen. Vi utökar även vårt nätverk mot fastighetsbolag och vill därför även komma i kontakt med personer som vill jobba med utemiljö i fastighetsbolag, t.ex. snöskottning eller arbeta som trygghetsvärdar.

Däcksbytare och bilmekaniker 

Hösten är på väg och det är många bilägare som behöver byta däck, vill du arbeta som däcksbytare eller har du kunskaper som gör att du kan arbeta som bilmekaniker?

Lager och Logistik 

Vi söker personer som vill arbeta inom lager och logistik, vill transportera varor eller jobba på ett lager?

Butik och försäljning

Vi söker personer som vill arbeta som butikssäljare, alternativt mötesbokare per telefon.

Publikvärdar: Arbetet går ut på att se till att alla trivs och att inget stör matchen. Publikvärdarnas ansvar handlar om att agera ögon och öron under matchen, men samtidigt också se till att bemöta gäster och andra besökare på ett avslappnat och trevligt sätt.

Media Uppskattningsvis 5 personer med intresse för media.

Rekryteringsprocessen hos IF Brommapojkarna ser ut som följer:

  • Intervju – Kom på intervju och berätta om dig och själv och vad du vill jobba med!
  • Studiebesök – Vi går på ett studiebesök hos företaget som du skulle vilja jobba på och ser hur de arbetar där
  • Arbetsprov – Vi genomför ett arbetsprov för att säkra upp att du har rätt kompetens för jobbet
  • Presentation för företag – Vi presenterar dig för företaget som sedan fattar beslut om anställning

Välkommen att söka med video-CV, vanligt CV eller bara ett kort brev!