Snart släpps säsongskorten för 2023 – så här planerar vi för Allsvenskan x2!
Foto: Henke Råssmo

Snart släpps säsongskorten för 2023 – så här planerar vi för Allsvenskan x2!

Share

Snart släpps säsongskorten för 2023 – så här planerar vi för Allsvenskan x2!

2023 blir ett mycket speciellt BP-år. För första gången är vi dubbelt allsvenska. Våra damer gör sin andra raka säsong i OBOS Damallsvenskan samtidigt som herrarna förbereder sig ...

2023 blir ett mycket speciellt BP-år. För första gången är vi dubbelt allsvenska. Våra damer gör sin andra raka säsong i OBOS Damallsvenskan samtidigt som herrarna förbereder sig för sin sjunde säsong i den högsta serien. Säkra din plats på Grimsta!

Vi kommer att släppa säsongskorten innan jul, exakt datum presenteras när alla tekniska delar är lösta.

Vår publikstrategi

Vi är medvetna om våra publiksiffror. Vi har länge haft stora utmaningar med att locka publik till Grimsta, men det är inte så vi ser på vår framtid. Vi ser att vi kommer kunna fylla Grimsta med rödsvarta hjärtan som bär fram våra seniorlag till nya segrar, fler allsvenska säsonger och större drömmar än så. 

2023 är vi äntligen tillbaka i den nya huvudläktaren. Efter två långa säsonger med renovering kommer vi innan seriestart att ha flyttat in på den stora, fina läktaren. Denna ska vi fylla! 

Översikt Grimsta IP 2023

Sektion A blir Aktiv sittplats på nya läktaren

Vi kommer att prioritera att fylla den nya läktaren med vår hemmapublik. Därför kommer bland annat Sektion A att flytta. Vår inarbetade ståplatssektion förändras och flyttas. Med grunden i en Aktiv Sittplats kan ni som är sugna på att sjunga och vifta med flaggor samlas på samma ställe. Detta är sektionen närmast klubbhuset. 

Gamla läktaren blir bortasektion i Allsvenskan

I herrallsvenskan finns en etablerad kultur att följa sitt lag på bortamatcher. I en del matcher kommer följet att vara stort, i andra mindre. Genom att ”vika” hela långsidan åt gästande supportrar kan vi erbjuda både ståplats och sittplats. Nuvarande Sektion F är en naturlig ståplats som rymmer 250 personer. På den gamla läktaren finns även 1000 sittplatser att tillgå, för den som hellre vill sitta men ändå dela matchupplevelsen med andra som håller på sitt lag. 

I OBOS Damallsvenskan kommer all publik att samlas på den nya läktaren. Vid matcher då ett större bortafölje kan förväntas, kommer vi att öppna gamla läktaren. Grundplanen för hemmamatcherna i OBOS Damallsvenskan är att Sektion E är bortasektion. Detta är sektionen närmast Grimstaskogen.

Vi fyller sektion för sektion och är det fullt på nya läktaren kommer vi att släppa upp för hemmasupportrar även på den gamla läktaren, då från nuvarande Sektion och inåt. 

Ett kort för herr, ett kort för dam och ett gemensamt

Vi håller på BP, oavsett kön. Men ibland kan tiden inte finnas att vara på plats vid samtliga 28 hemmamatcher, plus cupmatcher, som dam och herr spelar på Grimsta. Om du vill ha din plats säkrad på samtliga matcher så går det självklart bra. Du väljer dubbelkortet och låser på så sätt dina platser för matcher i Allsvenskan och OBOS Damallsvenskan. 

BP-spelare

Ungdomsspelare i kommer att kunna köpa ett kraftigt rabatterat säsongskort. För herrmatcher 500 kr (15 matcher) för dammatcher 450 kr (13 matcher).

Cupmatcher

I februari och mars spelas gruppspelet i Svenska Cupen. Vi har tre hemmamatcher. Vid dessa matcher kommer endast gamla läktaren vara öppen. Det kommer då att vara fri placering. Inträde på cupmatcherna ingår i säsongskortet.

Träningsmatcher

Inträde ingår i säsongskort. Lösbiljetter kommer att kosta 150kr.

Våra biljettkategorier och priser

Reducerat pris gäller för : Pensionärer, studenter, barn&unga 5-20 år samt medlemmar i Bromma Support och/eller BP:s Vänner. Skillnaden i pris Dam och Herr är främst kopplat till att damlaget spelar färre seriematcher.

Säsongskort Herr

Sektion A aktiv sitt:1 500 kr
Sektion A aktiv sitt reducerat:990 kr
Sektion A aktiv sitt BP-spelare:500 kr
Sektion B:2 000 kr
Sektion B reducerat:1 500 kr
Sektion C:2 500 kr
Sektion C reducerat:2 000 kr
Sektion D:2 000 kr
Sektion D reducerat1 500 kr
Sektion E:1 500 kr
Sektion E reducerat:990 kr

Säsongskort Dam

Sektion A aktiv sitt:1 000 kr
Sektion A aktiv sitt reducerat:800 kr
Sektion A aktiv sitt BP-spelare:450 kr
Sektion B:1 500 kr
Sektion B reducerat:1 000 kr
Sektion C:2 000 kr
Sektion C reducerat:1 500 kr
Sektion D:1 500 kr
Sektion D reducerat1 000 kr

Säsongskort gemensamt

Sektion A aktiv sitt:2 000 kr
Sektion A aktiv sitt reducerat:1 500 kr
Sektion B:2 500 kr
Sektion B reducerat:2 000 kr
Sektion C:3 000 kr
Sektion C reducerat:2 500 kr
Sektion D:2 500 kr
Sektion D reducerat2 000 kr

Vi ses på Grimsta 2023!