Senaste information, Covid-19 (2020-03-20 kl. 15.30)

Senaste information, Covid-19 (2020-03-20 kl. 15.30)

Share

Senaste information, Covid-19 (2020-03-20 kl. 15.30)

Hej alla föräldrar, ledare och spelare Med hänvisning till Utbildningsförvaltningen i Stockholms beslut om att fortsatt hålla grundskolorna öppna samt Svenska Fotbollförbundets ...

Hej alla föräldrar, ledare och spelare

Med hänvisning till Utbildningsförvaltningen i Stockholms beslut om att fortsatt hålla grundskolorna öppna samt Svenska Fotbollförbundets rekommendationer vill vi uppdatera informationen till våra medarbetare, ledare, föräldrar och spelare.

Vi rekommenderar ledare att fortsätta bedriva träning i sina lag tills vidare. Spelare, ledare och föräldrar som väljer att inte delta i någon sammankomst har vi förståelse för och stöttar i det beslutet.

Vi avråder tills vidare inomhusträning (tältet inkluderat), samlingar i omklädningsrum och infomöten.
Vår verksamhet bygger på engagemang och vi är glada och tacksamma för den fina insats som alla våra ledare gör.
Det är därför också viktigt att de avgör när eventuella träningar behöver ställas in. Vi vill därför flagga för att träningar kan komma att ställas in med kort varsel om tex ledarna blir sjuka. 

Stanna hemma om du har symtom

Vi uppmanar alla i BPs verksamhet som uppvisar symtom på luftvägsinfektion, har hosta och/eller feber ska stanna hemma tills denne är helt symtomfri och ytterligare två dygn därefter.

Kontakt

Vi uppskattar alla peppande mail och samtal men förstår också att det kan finnas många frågor och tankar. För att försöka vara tydliga och stöttande svarar Sportkontoret på frågor kring Corona från ledare, spelare och föräldrar på mailadressen fragor@ifbp.se .

De anställda på BPs sportkontor på Grimsta följer såklart också rekommendationerna att om möjligt jobba hemifrån vilket kan påverka service och öppettider på Sportkontoret.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendation.

Vi följer Stockholms Fotbollförbunds rekommendation.

Vi följer Svenska Fotbollförbundets rekommendation.

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendation.

BP
Styrelsen