Senaste information, Covid-19 (2020-03-27 kl. 11.50)

Senaste information, Covid-19 (2020-03-27 kl. 11.50)

Share

Senaste information, Covid-19 (2020-03-27 kl. 11.50)

Hej alla föräldrar, ledare och spelare På denna sida håller vi er uppdaterade med den senaste informationen kring Covid-19 och hur det påverkar vår verksamhet. Under början ...

Hej alla föräldrar, ledare och spelare

På denna sida håller vi er uppdaterade med den senaste informationen kring Covid-19 och hur det påverkar vår verksamhet.

Under början av veckan gick Folkhälsomyndigheten ut med förnyade riktlinjer där man fortsatt uppmanar att fortsätta med aktiviteter så som träningar, matcher och lokala cuper. Se bifogad länk
https://www.rf.se/Nyheter/Allanyheter/folkhalsomyndighetentranagarnamengordetsakert/

Således fortsätter vår barn- och ungdomsverksamhet som vanligt utomhus. Vi uppmanar alla tränare att tänka till ett varv extra kring träningsuppläggen samt hur samlingar genomförs med tanke på folkhälsomyndighetens riktlinjer om kroppskontakt. Som tidigare nämnts så skall man stanna hemma om man känner man minsta sjukdomssymptom. Var extra noggranna med handhygien, skaka inte hand vid matcher och kom ihåg att inte använda varandras vattenflaskor.

S:t Eriks-Cupen spelas som planerat

Stockholms Fotbollförbund har beslutat att utifrån det läge som råder idag att genomföra alla lokala serier som planerat. Läs gärna mer här:
http://www.stff.se/arkiv/2020/03/beslut-angaende-stockholms-fotbollforbunds-seriespel-/

Information om Covid-19 på flera språk

BP är som resten av samhället en förening där många pratar olika språk. Om ni behöver erbjuda information på ett annat språk än svenska så hänvisa gärna till denna länk.
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/information-pa-olika-sprak/

Rekommendation kring lagens försäljning (dörrknackning)

I dessa tider är det inte alla, ur ett smittoriskperspektiv, som önskar att barn kommer och ringer på dörren för att sälja produkter. Om era barn/ert lag planerat att göra detta den närmsta tiden rekommenderar vi att ni i första hand lägger en beställningstalong i brevlådan och uppmanar att man kan beställa via sms. Detta har fungerat väl med bra utfall för de som provat. Vid utlämning och betalning så ber vi er ta extra avstånd från dörren.

Kontakt

Vi uppskattar alla peppande mail och samtal men förstår också att det kan finnas många frågor och tankar. För att försöka vara tydliga och stöttande svarar Sportkontoret på frågor kring Corona från ledare, spelare och föräldrar på mailadressen fragor@ifbp.se

De anställda på BPs sportkontor på Grimsta följer såklart också rekommendationerna att om möjligt jobba hemifrån vilket kan påverka service och öppettider på Sportkontoret.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendation.

Vi följer Stockholms Fotbollförbunds rekommendation.

Vi följer Svenska Fotbollförbundets rekommendation.

Vi följer Riksidrottsförbundets rekommendation.

BP
Styrelsen