Sara Eriksson om 3-nationsturneringen i Indien

Sara Eriksson om 3-nationsturneringen i Indien

Share

Sara Eriksson om 3-nationsturneringen i Indien

BP har pratat kort med Sara Eriksson som är med F16-landslaget och deltar i en 3-nationsturnering i Indien. Sverige är klart för final där just värdnationen Indien står för motstå ...

BP har pratat kort med Sara Eriksson som är med F16-landslaget och deltar i en 3-nationsturnering i Indien. Sverige är klart för final där just värdnationen Indien står för motståndet.

Text: Andrej Mionic Foto: Erik Bjernulf

Det har gått bra för er i turneringen, Uganda lämnade återbud och era två vinster mot Thailand respektive Indien innebär klar gruppseger och final. Hur har det känts för dig själv i matcherna hittills? 
Det har känts bra. Jag fick starta första matchen vilket var lite nervöst. Andra matchen kom jag in sista 30 och kändes riktigt bra

Hur är det att representera Sverige borta i Indien?
Det har varit superkul att vara här och spela för Sverige. Det har varit stort intresse, båda matcher har haft cirka 100 000 visningar av livesändningen på Facebook. Också roligt att möta lag från Asien som spelar lite annorlunda än i Sverige. Dessutom lite speciellt att spela när det är 32 grader.

Vad har du och truppen för känsla inför finalen? 
Det känns bra inför finalen. Vi möter Indien i finalen och hoppas förstås på en tredje seger. Vore grymt med en turneringsseger!

Vi önskar Sara och resten av laget stort lycka till i finalen som spelas idag den 19:e december.