Roger Palmgren lämnar BP

Roger Palmgren lämnar BP

Share

Roger Palmgren lämnar BP

Roger Palmgren, Utvecklingsansvarig för de äldre akademilagen på pojksidan, lämnar föreningen. Palmgren har verkat under drygt två år inom akademi pojk. - Det har varit en utveckl ...

Roger Palmgren, Utvecklingsansvarig för de äldre akademilagen på pojksidan, lämnar föreningen. Palmgren har verkat under drygt två år inom akademi pojk. 
– Det har varit en utvecklande och rolig tid i BP där jag fått göra många olika saker, med ett tydligt fokus på att utveckla verksamheten för att slussa fler spelare från akademin till seniorverksamheten, sammanfattar Palmgren sin tid i BP.

Text: Peter Appelquist Foto: Peter Sundén

Palmgren anslöt till BP som huvudtränare för P17-laget inför säsongen 2017. Under sommaren lämnade Andreas Engelmark rollen som akademichef pojk och ersattes under hösten av Palmgren. Efterhand utvecklades rollen och sedan 2018 har rollen varit utvecklingsansvarig och chefstränare för HerrU-truppen. Under hösten 2018 var Palmgren assisterande tränare i herrlaget i jakten på nytt kontrakt i Allsvenskan.
– Som sagt så har det varit en utvecklande period i livet med många olika uppgifter. Jag tackar för mig och önskar föreningen lycka till. 

Föreningen tackar för ett gott arbete och önskar all lycka i kommande uppdrag. Tjänsten som utvecklingsansvarig för de äldre pojklagen kommer att utannonseras inom kort.