Robin Frej klar för BP

Robin Frej klar för BP

Share

Robin Frej klar för BP

Den 22-årige försvaren Robin Frej har skrivit på för BP. Förra säsongen spelade han 27 matcher för IF Sylvia i Ettan Norra. Text: Philip KämpeFoto: Peter Holgersson Den otro ...

Den 22-årige försvaren Robin Frej har skrivit på för BP. Förra säsongen spelade han 27 matcher för IF Sylvia i Ettan Norra.

Text: Philip Kämpe
Foto: Peter Holgersson

Den otroligt stabila mittbacken Robin Frej har trots sin unga ålder redan hunnit med fyra säsonger av seniorfotboll. Säsongen 2017 debuterade han i Ettan Norra för Enskede IK och noterades för 19 matcher det året. De två följande säsongerna tillbringades i IFK Stocksund i Division 2 Norra Svealand där Robin samlade ihop totalt 49 st matcher. I fjol gick han till BP:s seriekonkurrent IF Sylvia och spelade 27 matcher, varav 24 st från start när laget slutade femma i Ettan Norra. Robin lyckades trots sin position som mittback att skriva in sig i målprotokollet tre gånger förra säsongen.

– Robin är en ung lovande Stockholmskille som under året blommat ut som en stor, stark och rejäl mittback som är bra på huvudet. Han spelade 27 matcher och gjorde även 3 mål som mittback för vår toppkonkurrent IF Sylvia under det gångna året, säger Peter Kisfaludy, Sportchef Herr.

Välkommen till BP, Robin!
– Tack så mycket!
Som en Stockholmskille, hur känns det att få komma till en klubb som BP?
– Det känns väldigt bra! En stor klubb som jag har sett upp till och spelat mot många gånger. Det ska bli en riktigt kul säsong!
Hur skulle du beskriva dig själv som fotbollsspelare?
– Jag skulle säga att jag är en fysisk mittback med mina främsta styrkor i huvudspelet och passningsspelet.
Vad ser du mest fram emot kommande säsong och vad är din målsättning för säsongen 2021?
– Jag ser mest fram emot seriestart och alla matcher samt att komma in i klubben! Min målsättning för säsongen är att jag ska göra mitt bästa för laget och som mittback vill man alltid släppa in så lite mål som möjligt.

Alla i BP hälsar Robin varmt välkommen till klubben.