Roberth Björknesjö lämnar BP för IK Frej Täby

Roberth Björknesjö lämnar BP för IK Frej Täby

Share

Roberth Björknesjö lämnar BP för IK Frej Täby

Roberth Björknesjö lämnar uppdraget som Sportchef Herr i BP för rollen som tränare för IK Frej Täby i Superettan. – Jag längtar tillbaka till fotbollsplanen och att vara tränare, ...

Roberth Björknesjö lämnar uppdraget som Sportchef Herr i BP för rollen som tränare för IK Frej Täby i Superettan.
– Jag längtar tillbaka till fotbollsplanen och att vara tränare, förklarar Björknesjö.

Roberth Björknesjö har en lång BP-historia bakom sig som tränare för U19, Herrlaget, en sväng som Klubbdirektör och nu senast i rollen som Sportchef Herr. ”Robban” har bidragit med professionalitet i verksamheten, något BP som förening är tacksamma och glada för.
– Självklart hade vi önskat att Roberth stannat en längre tid i BP men vi har förståelse för hans önskan om att komma tillbaka till en mer aktiv roll på planen, säger Henrik Nilsson Klubbdirektör BP.

Björknesjö kommer av förklarliga skäl inte att coacha IK Frej Täby i matchen mot BP 29 juli och han kommer att vara tillgänglig för BP fram till 15 augusti för rådgivning.

Roberth Björknesjö har ett fint facit i BP där vi noterar SM-guld för U19, allsvenskt avancemang med herrlaget samt blott den andre huvudtränaren att leda BP till förnyat allsvenskt kontrakt.