Publikinformation IK Sirius – BP 28 oktober 17.30

Publikinformation IK Sirius – BP 28 oktober 17.30

Share

Publikinformation IK Sirius – BP 28 oktober 17.30

Söndag eftermiddag väntar bortamatch mot IK Sirius på Studenternas IP i Uppsala. Avspark sker 17.30 och i den här artikeln har vi samlat den information som IK Sirius vill att ...

Söndag eftermiddag väntar bortamatch mot IK Sirius på Studenternas IP i Uppsala. Avspark sker 17.30 och i den här artikeln har vi samlat den information som IK Sirius vill att alla besökare har med sig inför besöket. Tänk på att vara ute i god tid och att förköp både är billigare och smidigare.

BILJETTER
Endast förköp gäller för bortasektionen. Biljetter säljs beroende på match antingen via den ordinarie försäljningen på siriusfotboll.ebiljett.nu.

Biljettpriser
Vuxen (17 år och äldre): 190 kr
Ungdom (7-16 år)/Student: 100 kr
Barn upp till 6 års ålder har fri entré.

Familjebiljett (2 vuxna, 2  ungdom 7-16 år): 350 kr

BORTASEKTION
Bortasektionen är belägen på arenans södra kortsida, och innefattar i grundutförandet sektion S3 med plats för ca 600 personer. Vid större bortaföljen kan bortasektionen i vissa fall komma att utökas till att innefatta också sektion S2. Båda sektionerna är ståplatssektioner.

Intresserad av exakta mått på bortasektion för tifoverksamhet eller liknande? Kontakta Sirius SLO (se nedan).

ENTRÉ
Inpassering till bortasektionen sker via den norra entrén. Se översiktskarta nedan. Observera att endast förköp gäller i, det finns biljettstationer utanför arenan.

PARKERING
Parkeringsplatser för bilar/minibussar finns dels på grusparkeringen söder om arenan men också i Akademiska Sjukhusets parkeringshus strax norr om arenan.

SERVICE
Bakom den södra kortsidan finns kiosker med standardutbud.
Studenternas IP är en kontantfri arena, kioskerna tar kort och Swish som betalningsmedel.
Ett större antal toaletter inklusive uppmärkta damtoaletter finns.

Har du några frågor inför ditt besök på Studenternas?
Kontakta Sirius SLO Lukas Krehla på lukas.krehla@siriusfotboll.se alternativt BPs SLO Peter Appelquist via peter.appelquist@brommapojkarna.se.
Sirius tar också tacksamt emot feedback efter ditt besök för att kunna utveckla arrangemanget och erbjuda alla besökare en så bra upplevelse som möjligt.

ÖVERSIKTSKARTA