Publikinformation Hammarby IF – BP 16 april 19.00 Tele2 Arena

Publikinformation Hammarby IF – BP 16 april 19.00 Tele2 Arena

Share

Publikinformation Hammarby IF – BP 16 april 19.00 Tele2 Arena

Måndag 16 april 19.00 spelas den tredje omgången av Allsvenskan 2017. BP tar tunnelbanan till Globenområdet för spel mot Hammarby IF på Tele2 Arena. Eftersom det är första gången B ...

Måndag 16 april 19.00 spelas den tredje omgången av Allsvenskan 2017. BP tar tunnelbanan till Globenområdet för spel mot Hammarby IF på Tele2 Arena. Eftersom det är första gången BP möter Hammarby IF på Tele2 Arena vill vi dela med oss av en del information som gör det smidigare för dig att besöka matchen och njuta av en fin match i Allsvenskan.

BP-sektion
BP-fans hänvisas till den södra kortsidan på Tele2 Arena. Entré P gäller där BP-fansen som där har egen servering samt tillgång till ståplatssektion 119.

Biljetter
Biljett bokas via Hammarbys hemsida och biljettsystem. 

Biljetter på plats säljs vid biljettluckor som finns intill entré P. För att undvika köer och vara säker på att få plats rekommenderas förköp.Se arenakarta för entré och sektion: http://www.tele2arena.se/ditt-besoek/hitta-ratt-pa-arenan

Biljettpriser
Vuxen
: 165 kronor + serviceavgift 20 kr.
Ungdom till och med 18 år: 115 kronor + serviceavgift 20 kr.
Barn 0-7 år 60 kronor + serviceavgift 10 kr.

Parkering
Under Tele2 Arena finns ett parkeringsgarage, var ute i god tid för att vara säker på att få plats.

Tunnelbana
Tunnelbanans gröna linje stannar vid flera stationer nära Tele2 Arena. Vi uppmanar dig som vill stå på BP-sektionen att ta tunnelbanan till Blåsut och gå in från arenans södra sida. Det är även möjligt att ta tunnelbanan till Gullmarsplan och Globen.