Publikinformation: BP – Malmö FF 8 april 15:00

Publikinformation: BP – Malmö FF 8 april 15:00

Share

Publikinformation: BP – Malmö FF 8 april 15:00

Hemmapremiär i Allsvenskan 2023 när BP tar emot Malmö FF lördag 8 april 15.00. Vi uppmanar alla besökare till matchen att vara ute i god tid, lämna bilen hemma och ta med ett gott ...

Hemmapremiär i Allsvenskan 2023 när BP tar emot Malmö FF lördag 8 april 15.00. Vi uppmanar alla besökare till matchen att vara ute i god tid, lämna bilen hemma och ta med ett gott humör. Vi ses på Grimsta.

Biljetter
Biljetterna köps enklast via bp.ebiljett.nu som även går att nå via appen BP Live. Vi uppmanar alla att köpa biljett i förväg för att undvika köer på plats.

BP-spelare och BP-ledare
Som vanligt har alla aktiva BP-spelare och BP-ledare fri entré på seniorlagens hemmamatcher. Fribiljetterna måste bokas i förväg via bpungdom.se.

Aktiv Sittplats Sektion A
Våra mest högljudda och aktiva supportrar håller till på Sektion A. Ingång via Entré 2. Ta med röstresurser.

Serveringar
Vi har flera kiosker och serveringsställen över hela Grimsta IP. Dessutom har vi flera foodtrucks på plats för att bredda vårt sortiment och göra det lättare för alla att hitta något för sig.

Gästande supportrar
Som vanligt vill vi skapa en så trevlig inramning som möjligt och en stor del av en allsvensk fotbollsmatch är gästande supportrar.

För gästande supportar har vi den gamla läktaren som nås via Entré 1. Se översiktskarta nedan.

Översiktskarta

Ta sig till Grimsta
Bil
Den här dagen kommer det att vara mycket trafik vid Grimsta IP och längs Gulddragargränd. Vi uppmanar så många som möjligt att lämna bilen hemma samt att om bilen måste tas med, att ni är ute i god tid och visar hänsyn mot gående och andra trafikanter.

Tunnelbana
Ta Gröna linjen till Hässelby Gård och gå cirka 900 meter till Grimsta. Från Vällingby Centrum är det drygt en kilometers gångväg till Grimsta IP.

Buss
Flertalet bussar går från Jakobsberg, Kista och andra delar av nordvästra Stockholm och stannar i Vällingby Centrum. Närmaste busshållsplats på dessa linjer är Bergslagsplan, varifrån det är cirka 800 meters gångavstånd. Från Vällingby går buss 115 som stannar vid Gulddragargränd. Det är cirka 500 meter att gå till Grimsta IP.