Publikinformation BP – IFK Norrköping 31 oktober 19.00

Publikinformation BP – IFK Norrköping 31 oktober 19.00

Share

Publikinformation BP – IFK Norrköping 31 oktober 19.00

Näst sista hemmamatchen för seriespelet 2018 väntar när BP tar emot IFK Norrköping hemma på Grimsta. I den här artikeln har vi samlat en del information som är viktig att ha med si ...

Näst sista hemmamatchen för seriespelet 2018 väntar när BP tar emot IFK Norrköping hemma på Grimsta. I den här artikeln har vi samlat en del information som är viktig att ha med sig inför besöket på Grimsta. Välkommen till Grimsta onsdag 31 oktober, avspark i matchen sker 19.00.

Biljetter
Biljetterna bokas enklast via brommapojkarna.ebiljett.nu, som går att nå via appen BP Live samt Allsvenskan Live.

Biljettpriser
Ståplats 170 kr
Sittplats 180-350 kr

BP-spelare och BP-ledare
Som vanligt har alla aktiva BP-spelare och BP-ledare fri entré på seniorlagens hemmamatcher. Fribiljetter måste bokas i förväg till den här matchen, boka din fribiljett här. 

Gästande supportrar
Som vanligt vill vi skapa en så trevlig inramning som möjligt och en stor del av en allsvensk fotbollsmatch är gästande supportrar.

För gästande supportar har vi ståplats på Sektion M. Se översiktskarta nedan. Sektion M går in via Entré 3.

Översiktskarta

Ta sig till Grimsta
Bil
Bilparkeringen vid Grimsta IP rymmer cirka 100 bilar, det gäller att vara ute i god tid. När parkeringen är full hänvisas bilar till allmänna parkeringar i Hässelby och Vällingby.

Tunnelbana
Ta Gröna linjen till Hässelby Gård eller Johannelund och gå cirka 900 meter till Grimsta.

Buss
Flertalet bussar går från Jakobsberg, Kista och andra delar av nordvästra Stockholm och stannar i Vällingby Centrum. Närmaste busshållsplats på dessa linjer är Bergslagsplan, varifrån det är cirka 900 meters gångavstånd. Från Vällingby Centrum, där det finns restauranger, är det drygt en kilometers gångväg till Grimsta IP.