Publikinformation: BP – Djurgårdens IF lördag 21/1 14:00
Foto: Erik Bjernulf

Publikinformation: BP – Djurgårdens IF lördag 21/1 14:00

Share

Publikinformation: BP – Djurgårdens IF lördag 21/1 14:00

Viktig information till dig som köpt biljett till träningsmatchen på Grimsta IP den 21/1 mellan BP och Djurgårdens IF. Vänligen läs igenom nedan info så att du smidigt hittar rätt ...

Viktig information till dig som köpt biljett till träningsmatchen på Grimsta IP den 21/1 mellan BP och Djurgårdens IF. Vänligen läs igenom nedan info så att du smidigt hittar rätt till din plats på lördag.

Som en del redan vet så pågår just nu en renovering av den Nya Läktaren på Grimsta IP. Vid denna renovering sker även en omsektionering med byte av namn på alla sektioner på hela Grimsta. Där ligger vårt biljettsystem före det faktiska bytandet av skyltar på Grimsta.

Detta innebär att den sektion som står på din biljett inte finns på den Gamla Läktaren. Har du t.ex. köpt en biljett på ”Sektion M” så ska du på lördag sitta på ”Sektion B”.

Så på lördag är:

Bortastå = Sektion F

Sektion H = EX

Sektion I = E

Sektion J = D

Sektion K = C

Sektion L = BX

Sektion M = B

Hemmastå = A

Det närmar sig slutsålt så vi uppskattar om ni har koll på ovan info så alla snabbt kan hitta till sin plats. Självklart kommer vi även har publikvärdar på plats som kan hjälpa er hitta till er plats.

Parkering

VI har väldigt begränsat antal parkeringsplatser. Vi uppmanar alla att använda andra transportmedel. Ska du prompt ta bilen, var på plats i mycket god tid.

Kollektivtrafik

Tunnelbanans gröna linje går till Hässelby Gård, hoppa av där och ta en promenad på cirka 900 meter. Det går även en buss från Vällingby Centrum som stannar vid hållplats Gulddragargränd. 

Vid frågor kontakta Philip Kämpe, philip.kampe@bpfotboll.se

Tack för visad förståelse.