Publikinformation: BP – Djurgårdens IF 28/10

Publikinformation: BP – Djurgårdens IF 28/10

Share

Publikinformation: BP – Djurgårdens IF 28/10

På lördag spelar vi hemma på Grimsta och det väntas mycket folk när vi möter Djurgårdens IF. Avspark 15:00 lördag 28 oktober. ParkeringTa inte bilen till Grimsta. Närmaste par ...

På lördag spelar vi hemma på Grimsta och det väntas mycket folk när vi möter Djurgårdens IF. Avspark 15:00 lördag 28 oktober.

Parkering
Ta inte bilen till Grimsta. Närmaste parkering finns vid Stora Coop i Vinsta samt i Hässelby Gård eller Vällingby Centrum. Från dessa platser är det cirka en (1) kilometer att gå. Det går att leta parkering längs gatorna i Grimsta, men vi avråder starkt från detta.

Kollektivtrafik
Tunnelbanans gröna linje går till Vällingby, Johannelund och Hässelby Gård. Från Vällingby går även buss 115 som stannar vid Gulddragargränds början.  

Var på plats i tid
I skrivande stund har vi passerat 3500 sålda biljetter och det är personer som ska in på Grimsta. Många kommer gärna nära inpå matchstart, men det kommer bara innebära stora köer när avspark närmar sig. Ta dig till Grimsta tidigt, köp dryck inne på arenan och se uppvärmningen. Arenan öppnar 90 minuter innan avspark.

Entréer
Kolla upp sektionen på din biljett och gå sedan till rätt entré. Se nedan.  
Sektion A, B, C, D, E – Entré 2
Sektion F – Entré 4
Sektion G, H, I, J, K, L, M N – Entré 1

Klä på dig
Hösten är här och temperaturen blir bara lägre. Bär halsduken med stolt och släng på ett extra lager nära kroppen.