Praktikant med fokus på video stöttar Sportkontoret under hösten

Share

Praktikant med fokus på video stöttar Sportkontoret under hösten

BPs kommunikation stärks under tio veckor från augusti till oktober. Oskar Scheller, studerande vid Medieinstitutet, gör sin LIA-praktik hos BP och kommer att producera rörligt mat ...

BPs kommunikation stärks under tio veckor från augusti till oktober. Oskar Scheller, studerande vid Medieinstitutet, gör sin LIA-praktik hos BP och kommer att producera rörligt material till föreningens digitala kanaler.
– Det är ett gigantiskt brus av medialt innehåll idag och ska vi synas måste vi vara med i det bruset med bra och tydligt material, säger Peter Appelquist, kommunikationsansvarig i BP. 

Oskar Scheller är gotlänning och flyttade till Stockholm 2017 för att studera YH-utbildningen Webbkommunikatör/Sociala medier på Medieinstitutet. Till hösten väntar tio veckors praktik, eller LIA, och Scheller har valt att lägga sina tio veckor hos BP. Under de tio veckorna kommer Scheller att producera rörligt material från föreningens verksamhet, material som kommer att användas i föreningens digitala kanaler på både kort och lång sikt.
– Vi blir bättre och bättre på att berätta om vår förening och allt fantastiskt som händer, men tyvärr är det svårt att hinna täcka hela föreningen på ett bra sätt. Att få in en resurs som kan fokusera på att producera rörligt innehåll gör att vi under hösten kan samla på oss material som gynnar vår kommunikation för en tid framöver, säger Peter Appelquist.
– Jag vill passa på att hälsa Oskar välkommen till BP och ser fram emot tio roliga veckor med många kreativa tankar och produktioner.