Persson, Ayranci-Dahlberg och Lobanova nästa att förlänga
Nichole Persson är redo för fler säsonger i BP. Foto: Henke Råssmo

Persson, Ayranci-Dahlberg och Lobanova nästa att förlänga

Share

Persson, Ayranci-Dahlberg och Lobanova nästa att förlänga

Kontrakten för spel i Division Ett med BP fortsätter att signeras. Sportchef Staffan Jacobsson kan nu notera att målvaktspositionen säkrats efter att både Nichole Persson och Rebec ...

Kontrakten för spel i Division Ett med BP fortsätter att signeras. Sportchef Staffan Jacobsson kan nu notera att målvaktspositionen säkrats efter att både Nichole Persson och Rebecka Ayranci-Dahlberg skrivit under kontrakt med BP. Samtidigt säkrades Alexsandra Lobanova upp för ytterligare år i BP.
– Det kändes självklart att skriva på, säger Nichole Persson.

Nichole Persson växte under 2017 fram som en stabil del i BPs lagbygge och vaktade BPs mål i samtliga seriematcher under 2017.
– Det kändes självklart att skriva på, laget och föreningen strävar mot höga mål vilket känns jättekul.
– Redan under årets säsong byggde vi något stort, 2018 fortsätter vi bygget och blir ännu större. Jag är redo för revansch.

Med dessa tre signaturer kan Staffan Jacobsson och Marcelo Fernandez fortsätta bygget runt en stomme på minst tretton spelare. Jacobsson aviserar dock att truppen kommer att fyllas på ytterligare.
– Vi för diskussioner på flera fronter och siktar på att säkra upp flera tongivande spelare, säger Staffan Jacobsson.
– Med de tre som nu har förlängt har vi etablerat en bra grund att bygga ifrån, alla tre är dessutom unga och har därmed stor potential att fortsätta utvecklas.