Paulos Abraham, 17, lämnar BP för AIK

Paulos Abraham, 17, lämnar BP för AIK

Share

Paulos Abraham, 17, lämnar BP för AIK

Paulos Abraham som i år flyttades upp till BPs Herrlag från BP U19 och som gjort succé i matcherna i Svenska Cupen på försäsongen fortsätter nu karriären i allsvenska AIK. Paulos ...

Paulos Abraham som i år flyttades upp till BPs Herrlag från BP U19 och som gjort succé i matcherna i Svenska Cupen på försäsongen fortsätter nu karriären i allsvenska AIK. Paulos har spelat hela sin karriär i BP från knatteskolan till debut i Herrlaget redan vid 17-års ålder. Paulos har också spelat 5 ungdomslandskamper. Paulos lämnar BP omgående.

Foto: Erik Bjernulf

-Paulos är, precis som till exempel Jack Lahne var förra året, en spelare som har tilldragit sig mycket uppmärksamhet. Vi kommer alltid vara en klubb som producerar unga lovande spelare där Paulos är en av dem, säger Peter Kisfaludy, Sportchef BP. Vi arbetar hela tiden efter devisen att så många som möjligt av våra yngre spelare skall kunna vara kvar och utvecklas hos oss i vår organisation men när spelarna av olika anledningar önskar lämna oss för nya äventyr så är vi inte heller en förening som står i vägen. Vi har i detta fall haft en väldigt bra dialog med AIK om Paulos framtid. Vi önskar Paulos lycka till i sin nya utmaning, fortsätter Peter Kisfaludy!