P19: Tung hemmaförlust

Trots massivt bollinnehav föll BP tungt mot Östers IF på Grimsta IP. Gästerna tog ledningen efter ett självmål och satte spiken i kistan sent i matchen. 0-2 blev slutresultatet. ...

Första halvlek

Hemmalaget inledde matchen starkt och motståndet fick inte andas med bollen. I den sjätte matchminuten fick Alfons Lohake en varning vilket även Leonard Kleist fick drygt 20 minuter senare.

Den andra halvan av den första halvleken lyckades BP inte dominera spelet som tidigare och Östers IF kunde lyfta sina positioner. I halvlekens absoluta slutskede tog gästerna ledningen efter självmål.

Andra halvlek

BP som inledde den första halvleken bra kom inte ut till den andra halvleken på samma sätt. Däremot kom BP in i det ju längre matchen pågick och Östers IF rensade mest iväg bollar på chans gång efter gång.

Även om gästerna fick slita hårt och mycket utan boll så försvarade de bra och BP hade förvånansvärt svårt att skapa lägen. Viktor Sluug fick BP:s tredje varning sent in i matchen. Precis som i den första halvleken så gjorde Östers IF mål i slutet. Den här gången kontrade motståndet in ett mål efter en fin soloprestation.

I och med att BP står på två raka förluster så springer några av toppkonkurrenterna ifrån en aning.

Nästa match spelas borta på Platinumcars Arena mot IFK Norrköping. Avspark kl. 19.30 på fredag 2 juni.