P19 spelar 1-1 mot Malmö FF
Mario Butros. Foto: Tomas Sedin

Efter förlusten mot Hammarby i onsdags fick P19 kort vila innan ny viktig match väntade. Lördag eftermiddag stod Malmö FF för motståndet hemma på Grimsta. 1-1 noteras på resultatt ...

Efter förlusten mot Hammarby i onsdags fick P19 kort vila innan ny viktig match väntade. Lördag eftermiddag stod Malmö FF för motståndet hemma på Grimsta. 1-1 noteras på resultattavlan.
– Vi har en del problem med deras uppbyggnadsspel i inledningen. Det handlar om vår förmåga att springa vårt snabbaste och ta oss in i duell, även om Malmö överbelastar på ett smart sätt, sammanfattar Lukas Syberjyski, huvudtränare P19.

Syberjyski fortsätter:
– Innan scenförändringen när vi börjar vinna bollen högre upp i plan har osat hett runt vårt mål. Malmö har fyra avslut, tre tar fram svåra räddningar hos en för dagen fantastisk Elis Bishesari. Men det fjärde innebär dessvärre 0-1.
– Vi kvitterar på hörna och har därutöver ett jätteläge att göra ett mål till på hörna innan paus.

– I andra halvlek är vi bättre på alla sätt utom det som räknas, målmässigt. Vi skapar målchanser på alla upptänkliga sätt och vi är till och med ordentligt bättre de minuterna vi är en man mindre. Men skickligheten att få in bollen i mål saknas.

Nästa match i P19 Allsvenskan blir returen mot Hammarby IF då de grönvita kommer till Grimsta för match söndag 11 september 13:00. Fri entré på Grimsta, eller så ser du matchen via BPTV.