P19: Inför derby mot Vasalund.

P19: Inför derby mot Vasalund.

Share

P19: Inför derby mot Vasalund.

På fredagkvällen vankas det derby mellan Vasalund och BP på Skytteholm. Med bra starttid bra parkeringsmöjligheter alternativt lätt att ta sig dit med kollektivtrafik har du egent ...

På fredagkvällen vankas det derby mellan Vasalund och BP på Skytteholm. Med bra starttid bra parkeringsmöjligheter alternativt lätt att ta sig dit med kollektivtrafik har du egentligen inget skäl att inte komma och se matchen. Släpp fjärrkontrollen pälsa på dig och dyk upp, alla är välkomna.

BP kommer från en bra prestation senast , ja rent av en längre tids bra prestationer, när man kryssade mot ett motiverat Örebro. En i allt väsentligt bra fotbollsmatch där krysset till slut var salomoniskt. 

Vasalund som förlorade mot Täby i senaste omgången och sladdar lite i undre delen av tabellen har mycket att bevisa hemma på Skytteholm, det kan bli åka av för gästande BP.

Två snabba till Felix Bennarp inför fredagskvällens match.

1. Hur har veckan varit laget och läget?

Träningsveckan har varit riktigt bra tycker jag. Vi har haft bra intensitet och skön stämning inom laget.

2. Förväntningar inför viktiga vasamatchen?

Vasalund borta är aldrig en enkel match, de blir lätt hetsigt och tuffa matcher. Men efter bra träningsvecka och om vi lyckas vara lugna under matchen så tror jag vi har bra möjligheter att komma hem med 3 poäng. 

P19 allsvenskan 

Vasalund – BP

Fredag 10 maj 19:30

Skytteholm