P19: Inför BP – Malmö FF

P19: Inför BP – Malmö FF

Share

P19: Inför BP – Malmö FF

BP gästas under söndagen av Malmö FF på Grimsta IP i den näst sista omgången. BP befinner sig i mitten av tabellen och är avhängda från toppen. Avspark kl 13.00 söndag 5 november. ...

BP gästas under söndagen av Malmö FF på Grimsta IP i den näst sista omgången. BP befinner sig i mitten av tabellen och är avhängda från toppen. Avspark kl 13.00 söndag 5 november.

Läget i BP

Efter två raka förluster bröts sviten då BP besegrade Helsingborgs IF med 2-1 hemma på Grimsta IP. Nu gästas BP av ett annat Skånelag och förhoppningen är att vinna även den matchen. Utifrån tabelläget så har BP inte mycket att spela för då både botten- och topplaceringar är många poäng bort. 

BP har under den senaste tiden inte riktigt fått igång det passningsspel som laget önskar och har tvingats anpassa sitt spel efter motstånd emellanåt. Nu mot Malmö FF vill BP säkerligen hålla i boll, men även låta ett spelskickligt motstånd hålla i bollen.

Om Malmö FF

De himmelsblå har sex fler poäng än BP och befinner sig på fjärdeplats. De två IFK-lagen i IFK Göteborg och IFK Norrköping är utom räckhåll för Malmö FF som i bästa fall kan ta sig ikapp och förbi Hammarby IF som just nu har tredjeplatsen. 

När lagen möttes tidigare under säsongen fick BP resa hem från Malmö med en 0-4-förlust och har revansch att ta. 


Avspark kl. 13.00 på Grimsta IP. Matchen sänds på https://fotbollplay.se/ifbrommapojkarna