P19: Inför BP – Hammarby IF

P19: Inför BP – Hammarby IF

Share

P19: Inför BP – Hammarby IF

BP tar emot Hammarby IF på Grimsta IP under fredagskvällen. Senast lagen möttes vann rödsvart med 1-0. BP halkar efter mer och mer i toppen och är i stort poängbehov.  Läg ...

BP tar emot Hammarby IF på Grimsta IP under fredagskvällen. Senast lagen möttes vann rödsvart med 1-0. BP halkar efter mer och mer i toppen och är i stort poängbehov. 

Läget i BP

Med fem förluster de senaste sex matcherna så är BP inte längre inblandade i någon toppstrid, åtminstone inte för tillfället. Trots många uteblivna poäng så känner både ledare och spelare inom laget att de kan slå vilket lag som helst och hoppas på att de kan bevisa det imorgon mot Hammarby IF. 

Om Hammarby IF

Morgondagens motståndare ligger inför derbyt mot BP på en femteplats, fyra poäng bakom Malmö FF och IFK Göteborg som toppar tabellen. Innan den senaste matchen då Hammarby IF spelade oavgjort mot IFK Norrköping så hade de tre raka segrar och är i fin form. 

En stor anledning till att de grönvita har tagit så många poäng är tack vare deras starka defensiv. Med endast 12 insläppta mål på 13 matcher har de den starkaste defensiven i hela serien och BP kommer behöva öka kvalitén framåt för att skaka om Hammarby IF. 

Avspark imorgon (fredag) kl.19.45 den 4 augusti.