P19: inför bortamatch mot Sirius.

P19: inför bortamatch mot Sirius.

Share

P19: inför bortamatch mot Sirius.

På lördag reser P19 till Uppsala för match mot Sirius, inte utan att man blir sugen på en promenad längs Fyrisån för att slinka in på café Årummet och njuta en räkmacka. Men det f ...

På lördag reser P19 till Uppsala för match mot Sirius, inte utan att man blir sugen på en promenad längs Fyrisån för att slinka in på café Årummet och njuta en räkmacka. Men det får bli ett annat tillfälle, på lördag sökes andra räkmackor.

Erik Rydén om och kring P19.

Truppen dras med lite skador på tongivande spelare, berätta vilka möjligheter ni ser i det?

Att alla spelare får ta ansvar och växer med det. Betydelsen av alla spelare i truppen stärks ytterligare. Vi har haft en mycket bra träningsvecka, samtliga tillgängliga spelare är redo att bidra till prestation, stenhårt jobb och förhoppningsvis seger. 

Efter inledande kryss mot IFK Göteborg och förlust mot Öster , anar man en form på uppåtgående?

Vi har gjort tio mål på fyra matcher så framåt har vi lyckats producera. Gruppen är redo att jobba hårt och har en bra träningsvecka i kroppen. Kan vi jobba järnet och lita på kvalitén i laget och hitta formen i vårt försvarsspel så kommer formen fortsätta stiga. 

De två senaste matcherna , den målrika i Norrköping där ni var ett tiotal sekunder från tre poäng , och segern mot Helsingborg hemma på Grimsta. Det ser ut som ni vill göra mer av mindre och att ni plockar fram det bästa ur varje kille, vad är det som gått rätt på sistone?

Grabbarna tar ansvar för sin egna träningar hela tiden. De är det som är privilegiet att få jobba i en U-trupp i BP. Vi tränare försöker ge dom verktygen men i slutändan är det deras egna inre motivation som driver dom till framgång. 

Nu väntar Sirius i helgen som luggade er med ett sent mål när ni möttes strax innan midsommar , ja hur går tankarna kring kommande match uppe på Löten?

På löten kan det vara blåsigt. Men Sirius brukar vilja spela bollen på backen så det spelar nog mindre roll. Vi kan nog förvänta oss en match där båda lagen vill kontrollera spelet, men där vi kan göra det bättre än motståndarna och förhoppningsvis jobba in en trea och bra prestation. 

P19 slutspelsserien

Sirius – BP 

Lördag 24 aug 14:00

Lötens IP 2