P19: Inför AIK – BP

P19: Inför AIK – BP

Share

P19: Inför AIK – BP

Senare idag spelar BP borta mot serieledande AIK borta på Skytteholms IP. Det svartgula laget har ännu inte förlorat medan BP blandat och gett. Avspark 16:00. Läget i BP BP ...

Senare idag spelar BP borta mot serieledande AIK borta på Skytteholms IP. Det svartgula laget har ännu inte förlorat medan BP blandat och gett. Avspark 16:00.

Läget i BP

BP stod för en svagare insats hemma mot Halmstads BK senast då laget inte lyckades luckra upp Halmstads defensiv. Samtidigt höll BP nollan och det var ingen plattmatch. 

Om det är något BP visat prov på den här säsongen är att de är starka på bortaplan. De två matcherna som spelats på bortaplan har BP vunnit och det med Hammarby IF och Västerås SK. 

I övrigt är de flesta friska och hela inför dagens toppmatch. Träningarna och stämningen fortsätter att vara god på Grimsta IP.

Om AIK

Laget från Solna inledde med att vinna fyra raka matcher där BK Häcken, Djurgårdens IF, Östers IF och IFK Norrköping stod för motståndet. Senast mot Örebro SK kom det första poängtappet. AIK låg under två gånger i matchen och kunde i matchens absoluta slutskede få in 2-2 målet och ta med sig en poäng från Örebro. 

AIK är det lag som gjort flest mål i serien med sina 17 mål på fem matcher. Det blir därför viktigt att BP sätter sitt försvarsspel och inte bjuder på något. 
Avspark kl. 16.00. Matchen sänds via BPTV – klicka här för att komma till sändningen.