Över 100 matcher senare, tack för allt Therese Dahlberg
Tack för allt, Therese Dahlberg. Foto: Erik Bjernulf

Över 100 matcher senare, tack för allt Therese Dahlberg

Share

Över 100 matcher senare, tack för allt Therese Dahlberg

Med allsvenska meriter anslöt Therese Dahlberg till BP inför säsongen 2013. Sedan dess har fem säsonger och drygt 100 serie- och cupmatcher passerat i den rödsvarta tröjan. Men nu ...

Med allsvenska meriter anslöt Therese Dahlberg till BP inför säsongen 2013. Sedan dess har fem säsonger och drygt 100 serie- och cupmatcher passerat i den rödsvarta tröjan. Men nu har den sista matchen spelats och Therese Dahlberg går vidare i den civila karriären.
– Jag har haft fem av mina roligaste fotbollsår i BP, säger Dahlberg till IFBP.se

Dahlberg har varit starkt bidragande till att BP varit ett topplag i Division under hela ”Tessans” tid i föreningen. Totalt har det blivit 89 seriematcher och därtill ytterligare tjugotalet cup- och kvalmatcher.
– Jag har haft fem av mina roligaste fotbollsår i BP och vill självklart tacka föreningen och ledarna,
– Men framförallt alla medspelare och ledare kring laget som gjort att glädjen alltid funnits där. Nu kommer jag att vara den största supportern på läktaren för att se oss vinna även nästa år.

Staffan Jacobsson är Sportchef Dam i BP.
– Det har varit ett nöje att jobba med Tessan under fyra av hennes fem år i BP.
– Fina fötter och bra speluppfattning kryddat med långskott och frisparkar i mål.
– Hon tog ett stort ansvar, framförallt 2015 när vi började om i Division Ett. Det känns trist att hon inte fick avsluta med att vara med om att spela upp oss i Elitettan igen.