Oda Lindahl ny naprapat i Dam

Oda Lindahl ny naprapat i Dam

Share

Oda Lindahl ny naprapat i Dam

Klubben välkomnar in Oda Lindahl som ny heltidsanställd naprapat till Dam och Dam-U. Oda Lindahl ansluter till damlagets ledarstab som ny naprapat. Oda blir heltidsanställd i ...

Klubben välkomnar in Oda Lindahl som ny heltidsanställd naprapat till Dam och Dam-U.

Oda Lindahl ansluter till damlagets ledarstab som ny naprapat. Oda blir heltidsanställd i BP och kommer närvara vid alla tillfällen för damlaget. Därtill kommer Oda vara tillgänglig för spelarna i BP:s Dam-U.

Oda är ursprungligen från Lierne, en liten by i norra Norge. År 2014 flyttade hon till Stockholm för att studera på Naprapathögskolan. Redan som student började hon arbeta inom GIF:s Sundsvall akademi. När Oda sedan tog examen började hon arbeta som fystränare i Härnösands Handbollsklubb. Därefter fick Oda en större roll inom GIF Sundsvall där hon senaste året var naprapat i klubbens A-lag samt akademi. Därtill arbetade hon även förra säsongen hos Sundsvalls DFF. Oda har även varit naprapat i de svenska pojklandslagen och är fortsatt aktiv i Sveriges P06-landslag.

– Det känns jättebra att komma till BP. Jag är mest förväntansfull på att jobba heltid med elitfotbollsspelare inom damfotbollen. Här satsas det enormt mycket på damfotbollen så det är sjukt spännande att vara med på den här resan. Sedan är det såklart spännande att komma till en ny miljö här i Stockholm, säger Oda Lindahl, Naprapat Dam.

BP välkomnar Oda till föreningen och Grimsta IP där hon redan påbörjat sin tjänst förra veckan när damlaget satte igång sin försäsong.

Text & bild: Philip Kämpe