Ny förlust på bortaplan
Christopher Brandeborn Foto: Henke Råssmo

En matchbild med stora likheter med förlusten mot IK Frej i slutet av juli. BP försöker och försöker, men Norrby IF lyckas med hård press störa BPs spel och gör även matchens enda ...

En matchbild med stora likheter med förlusten mot IK Frej i slutet av juli. BP försöker och försöker, men Norrby IF lyckas med hård press störa BPs spel och gör även matchens enda mål. Förlust, 1-0, på bortaplan för BP.

BP sätter bra fart från början och försöker komma till lägen. Bland annat kunde Viktor Gyökeres ha gett rödsvart ledningen när han kommer fri med Norrby-målvakten Krasniqi. Det vill sig dock inte för BP som kommer till en del chanser, men inte lyckas peta in bollen i mål.

Det sista som händer i första halvleken är att Norrby får en hörna som nickas i mål av Mehmed Dresevic efter en tuff duell i straffområdet. 1-0 för det blåklädda hemmalaget i paus.

I andra halvlek möblerar BP om en del och försöker skapa lägen. Luca Gerbino Polo sätts in för att ge ett alternativ på längre bollar. Det ger dock inte frukt utan BPs farligheter kan med enkelhet räknas på ena handen.

BP förlorar, men ligger fortsatt kvar på andra plats i tabellen. I BP saknades Budimir Janosevic, Johan Falkmar och Kyle Konwea på grund av skada. Till nästa match är Carl Starfelt avstängd på grund av att han samlat ihop tre varningar under säsongen.

Nästa match för BP spelas lördag 23 september 16.00 hemma på Grimsta. Då är Åtvidabergs FF på besök. Förköp din biljett via brommapojkarna.ebiljett.nu.