NÖJD AB ny officiell partner

NÖJD AB ny officiell partner

Share

NÖJD AB ny officiell partner

Emballagegrossisten Nöjd AB går in som ny officiell partner till BP. Avtalet är skrivet över säsongen 2024 och innebär bland annat exponering på våra allsvenska matchtröjor.– Väld ...

Emballagegrossisten Nöjd AB går in som ny officiell partner till BP. Avtalet är skrivet över säsongen 2024 och innebär bland annat exponering på våra allsvenska matchtröjor.
– Väldigt roligt att få med Nöjd AB på vår resa framåt, säger partneransvarige Jesper Hussfelt. 
– BP:s värdegrund är uppbyggd på Glädje, gemenskap och att göra sitt bästa och den går helt ihop med våra värderingar på Nöjd AB, säger Thomas Nöjd, VD. 

– Att förknippas med BP som en av Europas största fotbollsföreningar kommer att stärka vårt varumärke i den region där vi vill fortsätta att vara som starkast och bäst. Vi ser fram emot ett långsiktigt partnerskap och en framgångsrik säsong 2024.

Nöjd AB är ett av Sveriges ledande förtag inom transportemballage-, och förpackningsmaskiner. Samarbetet med BP innebär bland annat att företaget kommer att vara representerade på föreningens matchtröjor. 

– Jag ser fram emot samarbetet med Nöjd som jag vet blir ett fint tillskott på våra nätverksträffar och som partner långsiktigt, säger Jesper Hussfelt.