Nattfotbollen igång hela sommaren – med nya ledare på plats

Nattfotbollen igång hela sommaren – med nya ledare på plats

Share

Nattfotbollen igång hela sommaren – med nya ledare på plats

Nattfotbollen i Grimstatältet fortsätter skapa bra stämning genom sommarnätterna. Varje fredag och lördag, hela sommaren, står tältet vid Grimsta IP öppet för uppstyrd spontanfotb ...

Nattfotbollen i Grimstatältet fortsätter skapa bra stämning genom sommarnätterna. Varje fredag och lördag, hela sommaren, står tältet vid Grimsta IP öppet för uppstyrd spontanfotboll.

I en dryg månad har två nya ledare ansvarat för Nattfotbollen. Bröderna Florent och Flamur Haziri har med sig västar och bollar och ser till att kvällarna i tältet blir en fin upplevelse för alla som dyker upp.

I månadsskiftet maj/juni fick vi tacka av Alen och Abbe. Alen har jobbat med Nattfotbollen i sju år och Abbe i fem år. Deras insatser för föreningen har varit stora och outtröttligt har de öppnat upp tältet i snöstorm, i gassande sommarsol och vanliga septemberkvällar. BP vill tacka Alen och Abbe för ett fantastiskt arbete med Nattfotbollen.

BP:s nattfotboll drivs i samarbete med våra partners och som en del av den IOP vi har tillsammans med Hässelby-Vällingby Stadsdelsförvaltning.

Varje fredag- och lördagskväll året om bedrivs Nattfotboll Västerort Grimsta IP för dig som är mellan 7-24 år.  Verksamheten är helt gratis och ingen anmälan krävs för att delta.

Tid och plats:
Fredagar kl. 18.00-20.00 i Tältet på Grimsta IP för killar och tjejer i åldrarna 7-15 år.
Lördagar kl. 18.00-20.00 i Tältet på Grimsta IP för killar och tjejer i åldrarna 7-15 år.
Lördagar kl. 21.00-23.30 i Tältet på Grimsta IP för killar och tjejer från 15 år och uppåt.