Missa inte Spela Mera Vinter!

Missa inte Spela Mera Vinter!

Share

Missa inte Spela Mera Vinter!

Nu är det dags att söka till den 10:e perioden av Spela mera Vinter som kommer att genomföras, precis som tidigare, vid Grimsta IP söndagar mellan kl 16.00-17.00, 17.00-18.00 samt ...

Nu är det dags att söka till den 10:e perioden av Spela mera Vinter som kommer att genomföras, precis som tidigare, vid Grimsta IP söndagar mellan kl 16.00-17.00, 17.00-18.00 samt 18.00-19.00.

Foto: Henke Råssmo

Till denna omgång av Spela mera Vinter finns möjligheten att anmäla sig till Spela mera träning för lag (begränsat antal lag). Det innebär att ert eget lag själva under denna period kan anmäla hela laget till Spela mera träning med egen akdemiinstruktör.

Innehållet i träningen baserar sig på IF Brommapojkarnas Utbildningsmanual och anpassas individuellt utifrån ålder och kunskapsnivå. Detta är bra tillfällen för dig som utespelare och målvakt (meddela om du deltar som målvakt vid anmälan) att utveckla dina individuella färdigheter tekniskt och taktiskt. Passa på att anmäla dig snabbast möjligt, då det finns begränsat antal platser, speciellt till mv träningen. Spela mera träningen är tillgänglig även för spelare som tillhör andra föreningar.

Anmälan är komplett då betalningen är genomförd. Det är betaldatum som avgör vilka som kommer delta vid för många anmälningar. Det finns ett begränsat antal platser!

För frågor vänd er till anders.hermanson@brommapojkarna.se

Anmälan sker via IFBP.se/spela-mera