Mirjam ”Mirre” Lindgren till BP

Mirjam ”Mirre” Lindgren till BP

Share

Mirjam ”Mirre” Lindgren till BP

I månadsskiftet februari/mars ansluter den norrländska innermittfältaren till BP. Mirre spelade i Morön BK under förra säsongen och gjorde dessutom 0-1 målet i matchen på Grimsta. ...

I månadsskiftet februari/mars ansluter den norrländska innermittfältaren till BP. Mirre spelade i Morön BK under förra säsongen och gjorde dessutom 0-1 målet i matchen på Grimsta.

Så här säger Lindgren om flytten till Stockholm och BP.
-Jag och min sambo har under en tid haft planer på att flytta till Stockholm då hans familj och släkt bor där. Då jag spelade i Morön BK förra säsongen mötte vi BP. Min känsla vid de matcherna var att BP är ett spelskickligt lag som spelar en fotboll som tilltalar mig. Så när vi nu bestämde oss för att flytta var det väldigt roligt att möjligheten för att spela med BP dök upp.

Jag är en spelare som tycker om att spela en fotboll där man genom olika kombinationer tar sig genom försvaret. Trots att jag inte är så lång tycker jag även om att fightas i luftrummet och hoppas kunna bidra med detta under kommande säsong. Jag har en känsla av att denna säsong framför allt kommer bli lärorik och vara en säsong med en rolig fotboll som passar mig som spelare. Jag tror och hoppas även kunna utvecklas mycket som fotbollsspelare både på och utanför planen.

-I Mirre så får vi en spelare som spelar fotboll som vi vill spela. Jag tyckte redan när vi mötte Morön på Grimsta i ”BrommaGirls-matchen” att hon var riktigt intressant, så sedan dess har jag följt henne. Känns ju riktigt riktigt bra att hon har rödsvart tröja på sig i år, säger Staffan Jacobsson, sportchef dam.