Mikael Sörnäs lämnar sin anställning på Sportkontoret

Mikael Sörnäs lämnar sin anställning på Sportkontoret

Share

Mikael Sörnäs lämnar sin anställning på Sportkontoret

Mikael Sörnäs, Verksamhetschef i BP kommer efter tre år på Sportkontoret att lämna sin anställning vid årskiftet. – Det har varit ett par väldigt intressanta år. Jag har lärt m ...

Mikael Sörnäs, Verksamhetschef i BP kommer efter tre år på Sportkontoret att lämna sin anställning vid årskiftet.

– Det har varit ett par väldigt intressanta år. Jag har lärt mig extremt mycket om BP och vad som krävs för att driva den omfattande verksamheten vi har. Det har varit jättekul och spännande att göra det här, säger Mikael.

Vad tar du främst med dig från denna tid?
Den otroliga bredden och variationen. Att ena dagen stå på knatteskolan med femåringar för att sedan nästa dag fira när P16 vinner SM-guld är underbart. Sedan är det fantastiskt att varje dag se att så många människor är engagerade och bryr sig om BP, säger Mikael.

Kommer du att lämna BP helt?
Jag avslutar min tjänst på Sportkontoret men kommer fortsätta att träna de grymma killarna i BP P09-1, något jag gjort det senaste året. Jag har varit verksam i BP i princip varje dag sedan 1986 och det vill jag fortsätta med. Jag tycker det är extremt stimulerande att fortsätta och vill ha kvar mitt engagemang i BP.

Vad händer härnäst för din del?
Först och främst så är jag kvar här på Sportkontoret till årsskiftet. Därefter kommer jag in i en tjänst som biträdande rektor på Södra Ängby skola.

Alla på BP önskar Mikael stort lycka till i framtiden.