Michelle Rojas Flores förlänger med BP

Michelle Rojas Flores förlänger med BP

Share

Michelle Rojas Flores förlänger med BP

BPs bäste målskytt 2018, 19 i serien plus ett av de avgörande målen i kvalet till Elitettan, förlänger med BP. Michelle Rojas Flores fortsätter sin resa med BP upp till Elitettan. ...

BPs bäste målskytt 2018, 19 i serien plus ett av de avgörande målen i kvalet till Elitettan, förlänger med BP. Michelle Rojas Flores fortsätter sin resa med BP upp till Elitettan.
– Michelle har spelat i BP i stort sett hela sin karriär, så det känns extra roligt att skriva på en förlängning med henne, säger Staffan Jacobsson, Sportchef Dam.

Text: Peter Appelquist
Foto: Pato Montes De Oca

Utöver en kort period i Elitettan med Bollstanäs SK har Michelle Rojas Flores varit BP trogen. Som del av det framgångsrika F97-laget, som bland annat vann Gothia Cup med Michelle som målvakt i avgörande straffläggning, och en fin utvecklingskurva under seniortiden gör att Staffan Jacobsson ser fram emot att få se ännu mer av den varan.
– Min gissning är att vi bara sett en liten del av vad hon kan göra på planen, sammanfattar Staffan Jacobsson.

Michelle Rojas Flores var med i truppen när BP spelade i Elitettan 2014, då som nybakad junior som fick chansen i Elitettan.
– Superkul, jag tog mitt första kliv i Elitettan med BP för några år sen, så känns superkul att göra om det, säger Michelle Rojas Flores.
– Varit med i Elitettan under två år, så har lite mer koll på hur det funkar och hoppas kunna bidra med så mycket som möjligt från min tid i serien.

I Division Ett har målet flugit in från den breda anfallspositionen. I flera matcher var Rojas Flores klart dominant och utmanade sina motståndare gång på gång.
– Jag tror jag kan fortsätta på samma sätt, gäller för min del att bara bli bättre och snabbare så att jag kommer till lägena. Det kommer att bli tuffare och svårare, men absolut, det tror jag.