Manuel Lindberg lämnar som klubbdirektör

Manuel Lindberg lämnar som klubbdirektör

Share

Manuel Lindberg lämnar som klubbdirektör

Manuel Lindberg har valt att avsluta sin anställning som klubbdirektör i IF Brommapojkarna och kommer att lämna sin position under första kvartalet 2022. Rekryteringsprocesse ...

Manuel Lindberg har valt att avsluta sin anställning som klubbdirektör i IF Brommapojkarna och kommer att lämna sin position under första kvartalet 2022. Rekryteringsprocessen för att hitta en ersättare kommer att starta omgående.

Manuel Lindberg började som klubbdirektör för BP under 2019 och har under sin tid i klubben bidragit till att utveckla BP såväl ekonomiskt som sportsligt. Detta har skett under en tid med stora påfrestningar för BP liksom hela idrottsrörelsen. Pandemin har för klubben med sina ca 260 lag i seriespel och ca 5000 spelare och ledare vart en utmanande period där gott ledarskap och förmåga att lotsa organisationen framåt har varit avgörande egenskaper.

Manuel kommer fortsätta sin karriär som klubbdirektör/VD i AIK Fotboll.

– Manuel har gjort ett mycket fint arbete för BP som klubb i en period som präglats av extraordinärt tuffa förutsättningar. Vi önskar honom all lycka till framgent, säger ordföranden Manfred Aronsson.

– Jag har haft två roliga och lärorika år i BP. Det är en fantastisk klubb med stor framtidspotential. Både sportsligt och ekonomiskt står sig klubben mycket stark idag. Jag önskar alla som arbetar inom BP ett stort lycka till framöver, säger Manuel Lindberg