Mäklarringen ny tröjsponsor

Mäklarringen ny tröjsponsor

Share

Mäklarringen ny tröjsponsor

Mäklarringen sätter sitt namn på matchtröjorna för Damlaget, Herrlaget, U21, U19 och F19. Mäklarringen placerar sig på ryggtavlan, strax under tröjnumret. Samtidigt blir Mäklarring ...

Mäklarringen sätter sitt namn på matchtröjorna för Damlaget, Herrlaget, U21, U19 och F19. Mäklarringen placerar sig på ryggtavlan, strax under tröjnumret. Samtidigt blir Mäklarringen samarbetspartner till Mötesplats Västerort och BPs samhällsarbete.
– Vi har sökt lokala aktörer som vill stötta vårt arbete. Vi är mycket glada att Mäklarringen i Stockholm valt att gå in i BP, säger Stina Jansson, Affärsansvarig i BP.

Samarbetet mellan BP och Mäklarringen må vara nytt men båda har funnits i Västerort under en lång tid och tillsammans bidragit till Västerorts uppbyggnad. Samarbetet innebär att Mäklarringens logotyp finns på BPs seniorlag samt F19, U21 och U19 samt att BPs samhällsarbete stärks i närområdet.

Mäklarringen är glada att vara en del av BP-familjen.

BP är en förening med högt satta mål, vilket speglar vår företagskultur. I våra ögon är BP mer än ett fotbollslag – det är en organisation som bidrar till samhället med sin fantastiska ungdomsverksamhet och har med åren fostrat oerhört duktiga fotbollsspelare och framförallt människor. Fotbollen är för många utsatta ungdomar en räddning och vi vet av erfarenhet att BP alltid tagit sitt ansvar och fostrat dessa ungdomar i disciplin och laganda och fått bort dem från gatan. Vi vill gärna vara med och bidra till deras fantastiska arbete. Det känns extra kul att klubben och ett av Mäklarringens ledande kontor delar samma hemmaplan, nämligen Grimsta. Flera av våra medarbetare har en relation till BP och extra glad blev vår mäklare Andreas Yacoub som är uppvuxen i Vällingby och har spelat i klubben under hela sin uppväxt.

Vi ser fram emot att vara en del av BPs verksamhet och få utbyta erfarenhet och idéer kring näringsliv och samhälle. Vi får även möjlighet att nätverka lokalt och hoppas på så sätt kunna inleda ytterligare lokala samarbeten med vår verksamhet i Västerort.

Vill du vara med och bidra till BPs verksamhet och Mötesplats Västerort? Kontakta Stina Jansson, Affärsansvarig, på 0720-77 60 88