Ludvig Öhman till Grimsby Town FC
Foto: Erik Bjernulf

Ludvig Öhman till Grimsby Town FC

Share

Ludvig Öhman till Grimsby Town FC

Mittbacken Ludvig Öhman lämnar BP efter en säsong i den rödsvarta tröjan. BP har kommit överens med engelska Grimby Town FC om en övergång som genomförs omedelbart. - Vi vill tack ...

Mittbacken Ludvig Öhman lämnar BP efter en säsong i den rödsvarta tröjan. BP har kommit överens med engelska Grimby Town FC om en övergång som genomförs omedelbart.
– Vi vill tacka ”Ludde” för insatserna i BP-tröjan och önskar honom lycka till i sina kommande utmaningar, säger Roberth Björknesjö, Manager Herr i BP.

Ludvig Öhman är född och uppvuxen i Umeå med ungdomsår i Sandåkerns SK, men kom fram genom Kalmar FFs akademi och seniordebuterade även i den småländska kuststadens främsta klubb. Efter fem säsonger i Kalmar FFs Allsvenska trupp gjorde Öhman det oväntade valet att flytta till den japanska ligan för spel med Nagoya Grampus. Efter en säsong i Japan blev den allsvenska nykomlingen AFC Eskilstuna nästa adress, men efter en säsong då AFC fick lämna Allsvenskan lämnade även Öhman den, numera, sörmländska klubben. Efter en säsong i BP väntar nu nästa äventyr, Grimsby Town FC i engelska League Two.

Öhman noteras för 22 matcher och ett mål i BP.