Landslagsuppdrag på gång

Landslagsuppdrag på gång

Share

Landslagsuppdrag på gång

Namnsdagsbarnet Kristoffer Grauberg Lepik om sitt landslagsuppdrag. Kristoffer gör sitt andra år i BP och ingår i HerrU-truppen. Du är uttagen till att representera Estland ...

Namnsdagsbarnet Kristoffer Grauberg Lepik om sitt landslagsuppdrag. Kristoffer gör sitt andra år i BP och ingår i HerrU-truppen.

Du är uttagen till att representera Estland på ett P19 uppdrag. Stort grattis till det!

Hur är känslan att få dra på sig landslagströjan?

Stort tack! Den känslan är alltid skön och det är alltid något speciellt med den. Men samtidigt är det en match som ska vinnas och jag har samma mentalitet och vilja att vinna oavsett om jag har landslagströjan eller BP tröjan. Det finns alltid mål jag ska producera.

Vad är det för match, var spelar ni?

Den här samlingen är en matchsamling ,20-26 mars, där vi möter Schweiz på bortaplan. Det är förberedelser inför ”Balti Turniir” nu i Juni och ett EM kval i September där vi har Sverige, Slovenien och Ukraina i gruppen.

Vad betyder det i förlängningen, har du chans att få delta i mästerskap?

Jo men det har jag. Självklart kan jag bytas ut om jag inte är tillräckligt bra men jag åker dit för att visa att jag är den dem vill ha. och förväntas att göra mål och ta dom framåt. Det hade också vart skönt att få skicka hem Sverige i EM kvalet.

Lycka till ”Lepik”