Landslagskallelser mars-april 2023

Landslagskallelser mars-april 2023

Share

Landslagskallelser mars-april 2023

Ny landslagsmånad och flera kallelser av BP-spelare. Här samlar vi kallelserna för mars månad. Sverige HerrÅtta spelare, ja åtta spelare med bakgrund i BP har kallats till herr ...

Ny landslagsmånad och flera kallelser av BP-spelare. Här samlar vi kallelserna för mars månad.

Sverige Herr
Åtta spelare, ja åtta spelare med bakgrund i BP har kallats till herrlandslagets EM-kval mot Belgien och Azerbadjan. Bröderna Albin och Hjalmar Ekdal kan få spela match tillsammans för första gången och dessutom är Dejan Kulusevski, Ludwig Augustinsson, Viktor Gyökeres, Kristoffer Nordfeldt, Carl Starfelt och Jesper Karlström kallade.

Sverige möter Belgien fredag 24 mars och Azerbadjan måndag 27 mars. Båda matcherna spelas på Friends Arena i Solna.

Armenien Herr
André Calisir är kallad till Armeniens EM-kval med matcher mot Turkiet och Cypern på schemat. Matcherna spelas 25 och 28 mars.

Bangladesh Dam
Anika Siddiqui (F19) har kallats till Bangladesh damlandslag som OS-kvalar i Myanmar 3-11 april.

Sverige U21
Tidigare BP-spelarna Omar Faraj och Daniel Svensson är uttagna till U21-landslaget som möter Skottland och Colombia i två träningsmatcher.

Sverige F19/04
Nadine Allard och Saga Swedman, samt BP-fostrade Matilda Nildén är uttagna till EM-kval med F19-landslaget. Kvalet spelas i Danmark 4-11 april och Sverige möter Danmark, Ukraina och Island.

Sverige P19/04
Fredrik Nissen och Richie Omorowa har kallats till P19-landslagets Elite Round där de möter Portugal, Kroatien och Tjeckien 22-28 mars. Med i truppen finns även tidigare BP-spelarna Wilmer Odefalk, André Picornell, Jardell Kanga, Jonas Rouhi och Deniz Gül.

Sverige F18/05
Hanna Skogsfors, Vera Blom och Tuva Norell har kallats till läger med F18-landslaget. Lägret hålls på Bosön 4-7 april.

Sverige P18/05
Filip Sidklev, Sebastian Wändin och Ludwig Malachowski Thorell har kallats till P18-landslagets matcher mot Norge, Danmark och Tjeckien 22-28 mars. Med i truppen finns även de tidigare BP-spelarna Lucas Bergvall, Elis Bishesari, Marco Olsson Valdes och Matteo Perez Vinlöf.

Serbien F17
Ana och Andrea Nikolic har kallats till läger med serbiska F17-landslagets läger 6-18 mars.

Sverige P16
Philip Pawlowski, Ossian Nordvall, Max Vogele och Hamza Korkmaz har kallats till läger på Bosön med P16-landslaget 13-16 mars.