Kilroy ny partner med BP

Kilroy ny partner med BP

Share

Kilroy ny partner med BP

Resebolaget KILROY blir nästa medlem av BP-familjens affärsnätverk. För att fira samarbetet har KILROY tagit fram en speciallänk för BP-medlemmar. Besök Kilroy.se redan idag. – Vi ...

Resebolaget KILROY blir nästa medlem av BP-familjens affärsnätverk. För att fira samarbetet har KILROY tagit fram en speciallänk för BP-medlemmar. Besök Kilroy.se redan idag.
– Vi gör jobbet åt er, hälsar Henrik Aho, Team Leader på KILROY

KILROY är aktiva på åtta europeiska marknader och vi i Sverige har många års erfarenhet av studieresor, resor för privatpersoner och gruppresor. Under 2016 skickade KILROY över 30.000 resglada människor runtom i världen!

Är ni en grupp eller ett lag som ska resa så hjälper KILROYs reserådgivare er att ta fram ett skräddarsytt och komplett paket helt utefter er budget och önskemål. Våra reserådgivare kan även hjälpa er att ta fram lämpliga aktiviteter på er destination. KILROY har avtal med de största flygbolagen och kan därför erbjuda specialbiljetter till förmånliga priser. Kontakta KILROY och fråga om ett reseförslag redan idag!

Kontakta KILROY

För dig som lagledare eller tränare i BP
KILROYs gruppavdelning hjälper er att ta fram prisvärda alternativ med allt från hotell, aktiviteter på plats, hyrbilar och flygbiljetter. Att be om ett kostnadsförslag hos KILROY är alltid gratis!

Ange hur många ni är som åka, datum, destination och glöm inte att ange att det gäller en förfrågan från BP. Använd alltid formuläret genom knappen nedan!

Kontakta KILROY

För dig som privatperson och medlem i BP
Är du medlem i BP och vill följa med och heja på ett lag som spelar utomlands eller vill du boka en egen resa via KILROY har du rätt att använda dig av KILROYs VIP-tjänst. Ange hur många som ska resa, destination och andra förfrågningar till KILROYs VIP