Jesper Hussfelt är vår nye partneransvarige

Jesper Hussfelt är vår nye partneransvarige

Share

Jesper Hussfelt är vår nye partneransvarige

Han är kanske mest känd som kommentator, för de flesta för mängder av fotbollsmatcher, men vid sidan av har han drivit evenemangs- och företagsaffärer. Nu tar han klivet in i BP. ...

Han är kanske mest känd som kommentator, för de flesta för mängder av fotbollsmatcher, men vid sidan av har han drivit evenemangs- och företagsaffärer. Nu tar han klivet in i BP. Jesper Hussfelt är vår nya partneransvarige och kommer att arbeta med våra befintliga och kommande samarbetspartners.

– Jag tror mycket på den här rekryteringen. Under processen har vi haft många samtal om olika upplägg kring aktiviteter för våra partners, hur nätverket kan utvecklas och hur vi kort och gott kan öka nyttan för partners att jobba nära oss, säger klubbdirektör Peter Kleve.

Jesper Hussfelt har vid sidan av sitt ordinarie jobb som fotbollskommentator engagerat sig i flera projekt. I närtid finns flera satsningar inom padel men även engagerat arbete inom fotbollen där han varit med och startat upp fotbollsföreningar på lägre nivå som sedan avancerat i seriesystemet, gärna med en italiensk touch.

– Jag fick upp ögonen för Jesper när han var med i uppstarten av Andrea Doria för ett gäng år sen. En spännande satsning där han var med och byggde upp en förening från grunden med en ny touch på vad både partnerskap och matcharrangemang kan vara i de lägre divisionerna i Sverige. 

– Han har ett spännande tänk och en arbetsmoral som vi ser kommer att göra nytta för oss när vi vill fortsätta utveckla vad vi kan erbjuda våra nuvarande och även kommande partners.

Jesper själv säger så här om att ansluta till BP.

– När jag fick förfrågan och insåg vad den här rollen innebär kunde jag inte tacka nej. BP är en häftig förening, med en gigantisk bredd i fotbollsverksamheten. Dessutom med sociala engagemang, med ett engagerat samhällstänk och med stor potential. Jag älskar och drivs av personlig utveckling och ser fram emot uppdraget. 

Samtidigt står det klart att det inte blir en förlängning med Jan Åkerlund som under 2022 arbetat på konsultbasis.

– Janne har lagt ner mycket energi och har bidragit med sin erfarenhet inom sälj och marknadsföring. Nu har vi valt att gå skilda vägar och önskar Janne varmt lycka i sina kommande uppdrag, säger Peter Kleve.

Jesper Hussfelt tillträder sin roll 1 december.