Inför Örgryte IS – BP

Inför Örgryte IS – BP

Share

Inför Örgryte IS – BP

Upp på hästen och fokus på rätt saker. BP har nästa uppgift i Superettan framför sig - Örgryte IS på bortaplan. Avspark 16:00 lördag 28 september. Text: Peter Appelquist Foto: ...

Upp på hästen och fokus på rätt saker. BP har nästa uppgift i Superettan framför sig – Örgryte IS på bortaplan. Avspark 16:00 lördag 28 september.

Text: Peter Appelquist Foto: Örjan Jacobsson

Senaste matchen
BP satte inte sina chanser, det gjorde Frej. Dessutom fick BP spela med en spelare färre under andra halvlek. 3-0 till gästerna hemma på Grimsta lyder sammanfattningen.

Frånvaro
Samuel Svenlén är skadad. Gustav Sandberg Magnusson är avstängd. Övriga är spelsugna och redo för det.

BPs trupp
Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

Motståndare
Örgryte har byggt laget under en längre tid och är med i jakten på allsvensk plats, även om de är precis utanför den kvartett av lag som just nu är i topp. Att laget är med är främst att tacka skyttekungen Gustav Ludwigsson för, efter mängder av avgörande mål. Ludwigsson blir dock inte långvarig i ÖIS, redan efter säsongen går flytten till Stockholm och Hammarby IF.

Spelplan
Gamla Ullevi är en modern och välutvecklad arena.

Biljetter

Biljettpriser
Örgryte kallar denna match för Upplevelsematchen, vilket i praktiken innebär att du som besöker får betala vad du tycker att upplevelsen var värd. Antingen ett vanligt biljettpris, kanske vill du inte betala någonting eller kanske sponsrar du Örgryte IS med en månadslön? Upp till dig. Läs mer på Örgrytes hemsida.

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.

BP-Kalendern
Få koll på alla kommande matcher via BP-kalendern som du hittar på IFBP.se/bpkalendern.