Inför Herr: IFK Norrköping – BP

Inför Herr: IFK Norrköping – BP

Share

Inför Herr: IFK Norrköping – BP

Äntligen är det dags för årets första match för herrlaget när man träningsspelar borta mot allsvenska IFK Norrköping. Matchstart 16:00. Efter att fjolåret avslutats med glädje ...

Äntligen är det dags för årets första match för herrlaget när man träningsspelar borta mot allsvenska IFK Norrköping. Matchstart 16:00.

Efter att fjolåret avslutats med glädje är det dags att ställa om och börja om från noll. På lördags eftermiddagen spelar BP:s herrar sin första träningsmatch 2022 mot IFK Norrköping. BP är bortalag och gör bussresan ned till Platinumcars Arena.

– Om vi tittar rent generellt på matchen imorgon så handlar det mest om att få spela en fotbollsmatch och gå ut och ha kul, se till att vi sitter ihop i lagdelar, men framförallt också att vi har en framåtanda och att vi vill vinna matchen mot ett bra motstånd, säger Huvudtränare Christer Mattiasson inför matchen.

Se en längre intervju med ”Kitten kan du göra på vår Youtubekanal ”BP Media”.

Vad gäller truppen till matchen mot Norrköping kommer BP ha med 22 spelare och spela med två olika elvor i de två halvlekarna berättar ”Kitten”. Med i truppen kommer två provspelare finnas i Love Reuterswärd och Kofi Fosuhene Asare.

Träningsmatch:
IFK Norrköping – BP
29:e januari
Kl. 16:00
Platinumcars Arena
Se matchen live på Discovery+