Inför helgens match med U-trupperna

Inför helgens match med U-trupperna

Share

Inför helgens match med U-trupperna

F17 spelar näst sista omgången, toppstriden rullar vidare för P17 och P19 och för F19 väntar en tuff och lång bortaresa. Spännande matcher för U-trupperna! Text: Peter Appelqui ...

F17 spelar näst sista omgången, toppstriden rullar vidare för P17 och P19 och för F19 väntar en tuff och lång bortaresa. Spännande matcher för U-trupperna!

Text: Peter Appelquist

P17: BP – Malmö FF, fredag 20/9 16:30
Ett riktigt toppmöte i P17-serien, igen! Ta en fredagseftermiddag på Grimsta och se framtida stjärnor i både BP och Malmö FF. BP går för att revanschera sig för förlusten mot Hammarby senast och samtidigt hänga på i toppstriden. Malmö FF är serieledare, tre poäng för BP. En riktig toppmatch att vänta alltså. Malmö kommer senast från seger mot Kalmar FF.

F17: BP – Eskilstuna United, lördag 21/9 17:30
Näst sista omgången i grundserien i SM F17 Mellersta Svealand. BP har slutspelsplatsen i egna händer inför de två avslutande omgångarna. BP är en poäng bakom Örebro SK som innehar den andra slutspelsplatsen bakom Djurgårdens IF. BP kommer senast från seger med 2-0 mot Gideonsbergs IF och ställs mot Eskilstuna United som förlorade mot Västerås BK30 i den senaste matchen. I sista omgången ställs BP mot Hammarby IF.

P16: BP – IFK Haninge, söndag 22/9 14:00
Den jämna slutspelsgruppen går vidare och BP ställs mot IFK Haninge som är ett av två lag som inte hunnit förlora på de två inledande omgångarna. Haninge kryssade senast mot Djurgården med 2-2. BP kommer senast från 0-1 mot Vasalunds IF.

P19: Kalmar FF – BP, söndag 22/9 15:00
Efter segern mot Hammarby senast så är BP med i den absoluta toppstriden, en poäng bakom IF Elfsborg. Malmö FF har dock två hängmatcher i en haltande tabell. Just Malmö vann mot Kalmar FF senast med klara 7-0.

F19: Umeå IK – BP, söndag 22/9 16:00
Lång resa för BPs unga lag och det blir årets kanske tuffaste motstånd. Umeå IK är klar serieledare och har säkrat plats i semifinalerna i Svenska Spel F19. Senast vann Umeå mot Morön BK med 3-1. BP kommer senast från en jämn match mot AIK på bortaplan där det blev en 0-1-förlust.