Inför Degerfors IF – BP

Inför Degerfors IF – BP

Share

Inför Degerfors IF – BP

Fyra omgångar återstår av Superettan 2019 och inför slutspurten är det bara poäng som gäller för BP. Första chansen kommer på bortaplan lördag 5 oktober 18:00 mot Degerfors IF. BP ...

Fyra omgångar återstår av Superettan 2019 och inför slutspurten är det bara poäng som gäller för BP. Första chansen kommer på bortaplan lördag 5 oktober 18:00 mot Degerfors IF. BP åker redan under fredagen till Örebro för att träna på gräsplan.

Text: Peter Appelquist Foto: Örjan Jacobsson

Senaste matchen
BP tog en tidig ledning efter en fin prestation från Oskar Fallenius. Örgryte kunde dock vända på matchen och ledde med 3-1 när Liliu fixade siffrorna till 3-2, vilket inte gav några poäng i tabellen.

Frånvaro
Samuel Svenlén är skadad. Flera spelare har haft småkänningar, men ska inte vara borta från spel. Ingen spelare är avstängd. Övriga är spelsugna och redo för det.

BPs trupp
Startelvan och vilka som inleder på avbytarbänken presenteras enligt tradition 60 minuter innan avspark i våra sociala medier.

Motståndare
Degerfors är en klassisk förening som etablerat sig på den övre halvan av Superettan under de senaste åren. Det finns fortfarande en teoretisk chans att laget kan knipa den allsvenska kvalplatsen, men då lär laget behöva gå rent i de fyra avslutande matcherna.

I truppen hittar en stark BP-koppling i Jacob Ortmark, dessutom tillhörde Rasmus Alm Degerfors innan han värvades till IF Elfsborg under sommaren.

Spelplan
Stora Valla är en fin arena som har själ.

Biljetter
Biljetter köper du enklast i förväg här.

Biljettpriser
Bortastå
Entré ståplats vuxen: 120kr
Entré ståplats pensionär: 100kr
Entré ståplats ungdom: 12-19 år 60kr*
Barn upp till 12 år har fritt inträde

Sändning
Matchen direktsänds av CMore. Använd den här länken så tillfaller en del av intäkterna BP.

BP-Kalendern
Få koll på alla kommande matcher via BP-kalendern som du hittar på IFBP.se/bpkalendern.